bankarstvo

21-godišnjak je dobio pitanja koja podstiču na razmišljanje nakon što je predavao kripto stare ljude

Kada je od 21-godišnjeg saradnika za marketing Kuai Netvorka zatraženo da predstavi kripto klasu stanovnicima zajednice za pomoć u životu, bio je više nego srećan da se oduži.

Kada je dom za starije osobe, Preston iz Park Cities-a, prišao Ovenu Robertsonu da održi kurs o kripto, nezamenljivim tokenima (NFT) i Metaverse za njihove stanovnike, 21-godišnjak nije očekivao koliko će brzo pokupiti na složene teme.

U razgovoru za Cointelegraph, saradnik za marketing Kuai Netvork, član odbora Mccombs blockchain inicijative i gostujući predavač na Univerzitetu Teksas rekao je da je bio više nego željan da pomogne kada su mu prvi put pristupili da sastavi čas:

„Životna zajednica starijih osoba gotovo da nije izložena kripto ekosistemu osim ako im njihovi unuci ne kažu o tome.
Ovaj 21-godišnjak je otkrio da su tokom predavanja stanovnici uglavnom bili tihi dok su saznali za industriju koju čak i stručnjaci imaju problema da održe korak, ali je na kraju ostao impresioniran koliko brzo su neki polaznici preuzeli kompleks. teme:

„Na kraju sam dobio neka pitanja koja izazivaju razmišljanje od stanovnika koji su želeli da saznaju više o tehnologiji, što je bilo sjajno videti.
Preston iz parkova gradova nudi širok spektar aktivnosti kroz svoj program Univerziteta Vatermark, od pletenja, muzičke terapije, tradicionalnih vežbi i fitnesa do baštovanstva, joge, tai čija i meditacije.

Međutim, ideja za predavanje o kripto, NFT i Metaverse je relativno nov dodatak njihovoj postavi.

Debra Dikerson, direktorka društvenog života u The Preston at Park Cities, rekla je za Cointelegraph da je jedan od glavnih ciljeva bio da pomogne stanovnicima da poboljšaju svoju ukupnu digitalnu bezbednost.

„U trenutnom ciklusu vesti često viđamo priče o ovim temama, ali čak i meni je teško da zaista razumem šta je svaki od ovih entiteta:“

„Želeli smo da dovedemo stručnjaka koji će pružiti osnovno razumevanje ovih koncepata, a istovremeno ih upoznati sa opasnostima koje tehnologija može doneti, kako da identifikuju internet prevare koje žele da iskoriste starije osobe i kako da poboljšaju ukupnu digitalnu bezbednost.
Robertson je rekao da želi da vodi kurs jer je znao da su stariji građani često „izuzetno podložni prevarama“.

„Zato sam želeo da budem siguran da, pre nego što pričam o pozitivnim stvarima na kasnijim sesijama, pokrijem sve negativne strane, kao što su brojni hakovi i eksploatacije koji su se desili tokom godina“, objasnio je Robertson.

„Nakon što su čuli predavanje i moje preporuke, štićenici su zaključili da rizik nadmašuje potencijalne koristi, što je i bila poenta časa“, dodao je on.

Odgovor na Tviteru podeljen
Uprkos Robertsonovim dobrim namerama, reakcija na Tviteru bila je donekle polarizovana, uz neke izražene zabrinutosti da je možda prevario starije građane, dok su drugi, koji su bili tamo, bili pridobijeni.

Bez obzira na to šta je kripto zajednica rekla o kursu, čini se da stanovnici žele da nauče više, kaže Robertson.

„Čini se da su stanovnici veoma zainteresovani i raduju se učešću u naredna dva časa koja će se održati ovog leta“, rekao je Robertson, dodajući da je već zamoljen da predaje još dva časa, zaronivši u konkretnije teme kao što je istorija bitkoina (BTC) , NFT i Metaverzum:

„Nadam se da će vremenom obrazovanje o originalnim vrednostima na kojima su osnovani Bitcoin i Kuai pomoći da se produbi razumevanje javnosti o tehnologiji i učini je pristupačnijom.
Kao bonus, polaznici će čak moći da odu sa sopstvenim NFT selfija snimljenog na prvoj lekciji.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button