bankarstvo

GT trkački tim koji podržava Lamborghini za proveru autentičnosti delova automobila koristeći NFT

Bivši šampion u trkama Vinćenco Sospiri rekao je da će im to omogućiti da prate i obezbede kvalitet svojih auto delova.

Vincenzo Sospiri Racing (VSR), GT trkački tim podržan od strane Lamborghinijevog odeljenja za automobilske sportove, najavio je svoje partnerstvo sa platformom Go2NFT sa nezamenljivim tokenima (NFT) kako bi pokrenuo program koji sertifikuje delove za trkačke automobile.

U saopštenju poslatom Cointelegraphu, bivši trkački šampion Vincenzo Sospiri iz VSR-a je pomenuo da će njihov tim izgraditi NFT sertifikat za svoje trkačke automobile sa Go2NFT i blokčejn platformom Skei Netvork. To će im omogućiti da prate i obezbede kvalitet delova automobila. On je objasnio da:

„Ovo takođe donosi veliku odgovornost da osiguramo da možemo bezbedno da autentifikujemo i revidiramo svaki deo naše trkačke flote da bismo pratili performanse i obezbedili poreklo.“
Osim delova za automobile, VSR takođe želi da proširi NFT program sertifikacije na zvaničnu robu i druge proizvode. Prema timu, ovo će fanovima pružiti bezbrižnost prilikom kupovine brendiranih proizvoda.

Povezano: Animoca ulazi u kripto trkačke igre sa najnovijom akvizicijom

Boris Ejsimont, izvršni direktor u Go2NFT-u, napomenuo je da njihov tim razume izazove sa kojima se brendovi suočavaju kada je u pitanju zaštita njihove intelektualne svojine, i veruju da NFT može da pruži rešenje. Ejsimont je rekao da:

„Verujemo da NFT uslužni program može pomoći u stvaranju većeg poverenja i transparentnosti za brendove i njihove fanove. Ovaj projekat sa VSR-om je samo početak mnogih ovakvih saradnje za voljene brendove širom sveta.”
Svet trka i kriptovaluta su se dobro sukobljavali 2022. Još u februaru, trkački tim Formule 1 Red Bull Racing postigao je partnerstvo od 150 miliona dolara sa platformom za razmenu kriptovaluta Bibit. U intervjuu za Cointelegraph, osnivač Bibita Ben Zhou rekao je da je partnerstvo omogućilo njegovom timu da dođe do ljudi koji su novi u kripto prostoru.

U martu, Cripto.com se udružio sa timom Formule 1 proizvođača automobila Aston Martina. Uz dogovor, F1 automobili marke će predstavljati reklame razmene. Džeferson Slek, izvršni direktor kompanije Aston Martin, primetio je da ovaj potez omogućava proizvođaču automobila da bolje razume kripto prostor.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button