bankarstvo

Bitkoin skače kako bi popunio CME jaz usred tvrdnji da će za nove vrhunske vrednosti svih vremena trebati 2 godine

Bitkoin (BTC) se zadržao na „kretanju u rasponu“ do 24. maja pošto je akcija cena izbegla očekivanu volatilnost.

Nema radosti za BTC bikove nakon DKSI pada
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazali su da se BTC/USD vraća u krug od 29.000 dolara nakon što nije uspeo da zadrži podršku od 30.000 dolara.

U vremenskim okvirima po satu, par je tako nastavio poznati obrazac kolebanja između dve zone, odbijajući da istražuje ekstremniju teritoriju bilo gore ili dole.

„Ključni razbijač za bitkoin je ponovo oblast od 29,4 hiljada dolara. Ako se to pokvari -> sledeći test na 30 hiljada dolara“, rezimirao je saradnik Cointelegrapha Michael van de Poppe u svom najnovijem ažuriranju na Tviteru.

„Sve u svemu, pokreti ograničeni na domet.“
Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma koji je u toku takođe nije dao značajne signale za kretanje na tržištu prvih dana kada su se Bitcoiners okupili u Oslu na, kako je šef strategije Fondacije za ljudska prava Aleks Gladštajn nazvao „dijametralno suprotan“ Oslo Freedom Forum.

BTC/USD je uspeo da zatvori jaz u fjučersima CME na dole, koji je otvoren krajem prethodne nedelje.

“Američke akcije pokazuju znake preokreta ove nedelje. BTC je pao sa njima i sada će se vratiti sa njima. Veoma očigledno CME popunjavanje praznina. Nemojte biti ostavljeni”, nastavio je popularni Tviter nalog IncomeSharks.

Nastavljajući makro temu, tržišni komentator tedtalksmacro ponudio je objašnjenje zašto kripto i rizična imovina šire ne koriste nove slabosti američkog dolara.

Indeks američkog dolara (DKSI) je tog dana iznosio 102, što je za tri poena manje od svojih 20-godišnjih maksimuma zabeleženih prošle nedelje.

Dvogodišnje čekanje za 69.000 dolara?
U međuvremenu, gledajući unapred, nade za značajne dobitke za bitkoin bile su male i daleke.

Povezano: Trenutna postavka Bitcoin-a stvara zanimljivu situaciju rizika i nagrade za bikove

Za Il Capo iz Cripto-a, komentatora na Tviteru koji je poznat po svom trezvenom stavu o izgledima za cenu BTC-a, hodleri bi se trebali samo nadati da će nadmašiti trenutne maksimume od 69.000 dolara svih vremena 2024. godine.

Ta godina označava sledeće prepolovljenje subvencija za blok za Bitcoin, kada se nagrada data rudarima smanjuje za 50% sa 6,25 BTC na 3,125 BTC po bloku.

Opšti konsenzus već favorizuje dalji događaj u stilu „kapitulacije“ kako bi se BTC/USD spustio ispod majskih najnižih vrednosti od 23.800 dolara.

Kako je Cointelegraph izvestio, trenutna akcija promptnih cena predstavlja sve veći pritisak na profitabilnost rudara. Poteškoća je trebalo da se smanji za 3,2% 25. maja, što je najveći pad od jula 2021.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button