bankarstvo

Cena bitkoina se kreće oko 44 hiljade dolara dok analitičar pita: „Ko ostaje da prodaje ovde?“

OBV izaziva poređenja oporavka 2021
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazali su oporavak BTC/USD nakon pada preko noći na 43,725 dolara na Bitstamp-u.

U rasponu zatezanja, par je izgledao sve spremniji za proboj nagore ili nadole u ​​sredu, pošto su nivoi podrške i otpora ostali na maloj udaljenosti od tačke.

Dok su strahovanja da bi korekcija akcija mogla da izazove novi bol medvedima ostala, jedan analitičar je posebno tvrdio da sada jedva da postoji podsticaj za prodaju BTC-a nakon tri meseca pada.

„Kada uzmem u obzir sve što je BTC HODLers izdržao u 2021.- Kada posmatram globalno smanjenje rizika za 3+ meseca- Kada vidim da je 48% ostvarenog kapitala I dalje zadržano od pre 3–12 meseci nakon straha od 33.000 dolara- pitam: sa svim postojeći FUD po ceni, osim iznenađenja, ko ostaje da prodaje ovde?“ TKSMC je tvrdio.

U pratećem grafikonu su istaknuti novčići koji su se poslednji put kretali između tri i šest meseci – što je prethodilo vrhuncu od 69.000 dolara svih vremena – koji raste kao proporcija ukupne ponude BTC-a.

Bilansni obim, metrika dizajnirana za procenu pritiska kupovine i prodaje, takođe se oporavila u stilu za koji popularni obrazovni resurs IncomeSharks tvrdi da oponaša prošlogodišnji oporavak sa 30.000 dolara.

„Ovo su uslovi u kojima maloprodaja čeka da kupi bitkoin nakon što je na vrhunskom nivou i ponovo je u vestima“, dodaje se u tvitu tog dana.

„U međuvremenu, kitovi i pametni kupci koji su napunili blizu 35.000 dolara će utrostručiti svoj novac ako pređemo na 100.000 dolara.
Uprkos oporavku od prošlomesečnih padova, interesovanje za bitkoin praktično nije postojalo iz mejnstrim izvora, a podaci Google trendova pokazuju izraziti nedostatak radoznalosti korisnika.

AVAKS vodi u prvih 10 dobitaka altcoina
Postojale su bolje kratkoročne vesti za neke altcoine, sa eterom (ETH) koji je dobijao tokom dana kako bi učvrstio podršku iznad granice od 3.000 dolara.

Povezano: Trgovci kažu da se Ethereum od 4.000 dolara vraća na karte „ako“ se ovaj obrazac bikovskog grafikona odigra

ETH/USD je nakratko dostigao 3.200 dolara pre nego što se vratio u konsolidaciju, i dalje na petodnevnim maksimumima.

U međuvremenu, 10 najboljih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji predvodi Avalance (AVAKS), koji je ostvario 24-časovni prinos od preko 10% kako bi nastavio sa uspehom poslednjih nedelja.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button