bankarstvo

Terra predlog od 139 miliona dolara za „donošenje sjajnih UST slučajeva upotrebe“ u DeFi projekte

Terra bi obezbedila preko 139 miliona dolara u UST i LUNA za nekoliko DeFi projekata na Ethereumu, Solani i Poligonu najmanje narednih šest meseci.

Decentralizovani izdavalac stabilnih coin-a Terra izdao je ambiciozan predlog za proširenje interchain primene svog stabilnog novca TerraUSD (UST) na pet projekata na Ethereum-u, Poligon-u i Solani.

Objava kompanije Terra Research od četvrtka „UST ide u lanac: Degen Strats Part Three“ pruža detalje o tome kako bi se 139 miliona dolara UST i Terrinog izvornog stabilcoina, LUNA, koristilo i na kojim platformama ako predlog bude usvojen.

Terra je blockchain koji isporučuje algoritamske stabilne koine, a LUNA ima tržišnu kapitalizaciju od 28,5 milijardi dolara.

U svakom predloženom raspoređivanju, Terra bi deponovala UST u različitim iznosima od 250.000 do 50 miliona dolara kako bi povećala stabilnost svakog od novih partnerskih projekata. Glavni cilj je „dovesti sjajne UST slučajeve korišćenja u Ethereum DeFi“. Glasanje za učesnike iz uprave da odobre predlog biće održano kasnije.

Osnivač Terra Do Kvon je jasno stavio do znanja u tvitu od 21. decembra da želi da UST bude dominantni stabilcoin na kripto tržištu. Distribucija ima za cilj da pomogne Terri da ubrza svoje napore u povećanju svoje tržišne kapitalizacije. Trenutno, samo stabilni coins Binance USD (BUSD) (14 milijardi dolara), USD Coin (USDC) (43 milijarde dolara) i Tether (USDT) (78 milijardi dolara) imaju veću tržišnu kapitalizaciju od UST (10,3 milijarde dolara).

Dobavljač likvidnosti decentralizovanih finansija (DeFi) i market mejker Tokemak na Ethereumu bi primio depozit od 50 miliona dolara u UST na najmanje šest meseci ako predlog prođe.

Platforma za pozajmljivanje i zaduživanje bez dozvole Rari Fuse bi dobila 20 miliona dolara u UST za šest meseci. Sredstva bi bila deponovana u tri grupe na Fuse-u kako bi se pomoglo UST-u da postane „najjeftinija konjušnica za pozajmljivanje“ na Fuse-u.

Agregator prinosa Convek Finance na Ethereumu bi dobio 18 miliona dolara za šest meseci. Terra bi ubrizgala veće LUNA podsticaje za pružaoce likvidnosti u nekoliko grupa širom platforme koje koriste UST. Convek je jedan od najvećih DeFi agregatora prinosa sa tržišnom kapitalizacijom od 1,9 milijardi dolara.

Protokol decentralizovane rezervne valute OlimpusDAO (OHM) je već u partnerstvu sa Terrom i objaviće gOHM, omotanu verziju OHM-a, na Terri. Predlog za Olimpus uključuje posvećenost od 1,425 miliona dolara za riznicu od 694 miliona dolara kroz 1 milion dolara u UST obveznicama koje će ostati u trezoru „zauvek” i 425,000 dolara u LUNA podsticajima tokom tri meseca.

InvictusDAO je fork OlimpusDAO na Solana mreži. Terra bi povećala svoju ekspanziju na Solanu doprinoseći 250.000 dolara u UST za stvaranje IN/UST obveznica. Frak Finance će odgovarati Terrinom doprinosu obveznicama sa 250.000 dolara u FRAKS tokenima prema AMA od četvrtka.

USDC i USDT, dva najveća stabilna novca po tržišnoj kapitalizaciji, trenutno su glavni fondovi projekta u riznici od 71 milion dolara. Tim InvictusDAO je delovao optimistično po pitanju partnerstva sa Terrom i rekao je u AMA:

„Holding UST pomaže u rešavanju strukturnih problema trezora jer ne želimo da povećavamo naše USDC i USDT holdinge jer dolazi sa centralizovanim rizikom. UST pomaže u povećanju riznice i količine obveznica koje možemo da prodamo.
Predstavnik InvictusDAO-a rekao je za Cointelegraph da bi predloženo partnerstvo pomoglo ekosistemu Solane: „S obzirom na to da u lancu tako dominiraju centralizovani stabilni kovani USDC/USDT, verujem da će uvođenje štala kvaliteta unakrsnih lanaca imati ogromne koristi za ekosistem.

Povezano: Ethereum dominira među programerima, ali konkurenti rastu brže

U vreme pisanja ovog teksta, činilo se da predlog ima snažnu podršku učesnika u upravljanju na Terri.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button