bankarstvo

Bitkoin drži 50 hiljada dolara jer analitičar kaže da nedeljni vremenski okviri potvrđuju da je bikovsko tržište ostalo netaknuto

Srebrna podloga za BTC nedeljno
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazali su testiranje BTC/USD, ali nisu uspeli da probiju 50.000 dolara nakon što su dostigli lokalne maksimume od 51.990 dolara u Bitstamp u utorak.

Par se ubrzao na početku trgovanja na Volstritu, dodajući postojećem dobitku od nedelje da bi BTC-u dao kratkoročno olakšanje.

Sada je, međutim, došlo vreme da se konsultuju duži vremenski okviri kako bi se dobila jasnija slika o zdravlju tržišta bitkoina, kaže trgovac i analitičar Rekt Capital.

U svom najnovijem video snimku na IouTube-u, Rekt Capital je pogledao nedeljni grafikon da bi otkrio ono što je izgledalo kao da je prethodno dugoročni nivo otpora okrenut ka podršci.

„Ovo bi mogao biti uspešan pokušaj ponovnog testiranja“, rekao je on, ističući gornju dijagonalu klinaste strukture koja se nalazi na dole tokom većeg dela 2021.

Značajno interesovanje kupaca za oblast od oko 43.000 dolara dodalo je bikovske izglede.

Štaviše, nivoi Fibonačija bi trebalo da budu u sledećem potezu Bitcoin-a, tvrdi se u videu, pri čemu je Bitcoin sada uhvaćen između dve ključne linije koje predstavljaju trenutnu podršku i regiona od 60.000 dolara.

Malo veruje u moonshot na kraju godine
Na drugim mestima, prognoza je bila pitoma, a pozivi za slabašnim krajem 2021. sada postaju sve prisutniji.

Povezano: Bitcoin bi mogao da ‘izluđuje ljude’ mesecima sa plafonom cene BTC od 53.000 dolara – analitičar

„Ranije danas su svi mislili da idemo na Mesec, ako poništimo padove, svi će verovatno misliti da ćemo ponovo da odustanemo“, napisao je kolega analitičar Vilijam Klemente na Tviteru, pojačavajući prethodnu izjavu.

„I dalje samo mislite da ćemo se konsolidovati i napraviti režim mešovitog negativnog finansiranja pre nego što na kraju krenemo više.
U međuvremenu, višestruke korelacije zavise od poslednjih nekoliko nedelja u godini, među kojima su Bitcoin u odnosu na zlato iz 1970-ih i, naravno, njegov sopstveni učinak u 2017.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button