bankarstvo

Sveti gral za kripto trgovce: Dosledan prosečan prinos preko 5%

Preko 2.000 tačaka podataka dosledno demonstrira jedinstvenu istinu: cene kripto imovine imaju tendenciju da rastu kada ovaj kvantni algoritam identifikuje bikovske uslove.

Ako posmatrate kretanje cena kripto imovine kao niz izolovanih događaja, slika je neuredna. Naravno, neki trgovci mogu povremeno da osvoje velike jednokratne događaje ili zahvaljujući osećaju trenda inspirisanog memima.

Na duge staze, međutim, većina ovih „slučajnih“ trgovaca ima tendenciju da izgubi.

Zašto? Zato što moraju da izaberu velike pobednike da pokriju sva vremena kada promaše svoje ciljeve.

Za svakog Šiba Inua bilo je hiljadu novčića koji nisu lupali.

Zbog toga je veća verovatnoća da će kripto trgovci koji koriste procese umesto da pokušavaju da predvide događaje dugoročno popuniti svoje torbe.

Oni trguju na osnovu verovatnoće umesto da se nadaju da će Token Ks iduće nedelje biti parabolično. Oni pobeđuju na zbirnim brojevima umesto jednokratnim seksi izgledom. Ako biste im ponudili prosečan nedeljni prinos od preko 5% na trgovine… odgrizli bi vam ruku.

Tabela u nastavku prikazuje prosečne prinose nakon visokih VORTECS™ rezultata koje je generisala istorijska analiza Cointelegraph Markets Pro.

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju
Ovde postoje dva nepogrešiva trenda. Prvo, što je VORTECS™ rezultat veći, to je veći prosečni prinos. Drugim rečima, što je algoritam sigurniji da su istorijski uslovi oko novčića bikovski, veća je verovatnoća da će ova imovina doneti veće dobitke nakon što je registrovan visok rezultat.

Drugo, vreme je od značaja. Algoritam je obučen na nejasnom vremenskom okviru sa naglaskom na identifikovanju povoljnih uslova koji se mogu materijalizovati tokom nekoliko dana.

Što više vremena prođe nakon što VORTECS™ algoritam prepozna znakove istorijski povoljnih izgleda, to u proseku izgleda bolje performanse cene imovine. Povoljni uslovi koji se formiraju oko tokena sa visokim rezultatom dovode do najvećeg povećanja cene nakon 168 sati (jedne nedelje) od prvog pojavljivanja na radaru algoritma.

Radite matematiku za kripto trgovinu
Povrat na investiciju od 5 ili 6% tokom jedne nedelje možda ne izgleda mnogo, u ovim danima na tržištu bikova izobilja. Nemojte se zavaravati.

Studije pokazuju da kratkoročni trgovci često gube novac. Jedan nedavni rad procenjuje da „97% svih pojedinaca koji su opstali 300 dana“ na brazilskom tržištu fjučersa akcija spada u ovu kategoriju. Druge studije su pokazale slične rezultate.

Dakle, pronalaženje algoritma koji može da generiše konstantno pozitivne prosečne prinose tokom tačno izmerenih vremenskih perioda je – pa, Sveti gral za kripto trgovce.

Da li je nepogrešivo? Apsolutno ne. Opet, nemojte se zavaravati. VORTECS™ algoritam je dao mnogo rezultata koji su sugerisali bikovske uslove, a ipak cene nisu uspele da rastu.

Ono što ova tabela pokazuje je PROSEČAN prinos u određenom vremenskom okviru nakon proizvoljnog rezultata.

Ali ono što ova tabela DOKAZUJE je da VORTECS™ radi upravo ono za šta je dizajniran. On dosledno identifikuje tržišne uslove za specifičnu kripto imovinu koja je istorijski bila bikovska i koristi modeliranje poverenja da bi odredio rezultat koji trgovci mogu da koriste kao deo svog donošenja odluka.

VORTECS™ Score ROI metodologija i pozadina
VORTECS™ Score je algoritam pokretan veštačkom inteligencijom koji je ekskluzivno dostupan članovima Cointelegraph Markets Pro.

Alat je obučen da traži istorijske obrasce promene cena, trgovinske aktivnosti i društveno raspoloženje oko 200-plus digitalnih sredstava, zvoneći na alarm kad god raspored ovih metrika počne da liči na one koji su se u prošlosti dosledno pojavljivali pre povećanja cena .

Što je VORTECS™ rezultat veći u bilo kom trenutku, to je veće samopouzdanje modela.

Tabela predstavlja prosečne promene cena za sva digitalna sredstva koja su dostigla VORTECS™ rezultate od 80, 85 i 90 posle fiksnih intervala, od trenutka kada je ocena prvi put registrovana. Period posmatranja je ceo period rada platforme CT Markets Pro, od početka januara do kraja novembra 2021., ili skoro 11 meseci.

Za ovu analizu, svako sredstvo može dati samo jedno zapažanje dnevno, tj. ako novčić pređe sa 79 na 81, zatim nazad na 79 i onda ponovo na 80 u roku od nekoliko sati, računaće se samo njegov prvi ulazak na 80+.

Na ovaj način smo osigurali da analiza ne daje disproporcionalnu zastupljenost instancama promenljivijih VORTECS™ rezultata za razliku od onih vremena kada su sredstva prelazila referentne pragove i održavala visoke rezultate duže vremena.

Prosečne brojke kretanja cena koje vidite u tabeli su agregirane od stotina digitalnih sredstava koja su dostigla visoke VORTECS™ rezultate tokom posmatranog perioda od skoro 11 meseci.

Oni odražavaju performanse kripto imovine na tržištima bikova, medveda i bočnim tržištima, kako u sezoni bitkoina, tako iu starosezoni, i za sve vrste sredstava od DEKS tokena do platformi prvog sloja i kovanica za privatnost.

https://www.woodworkingplansgeek.com

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button