bankarstvo

Kupiti glasine … kupiti vesti? BTC cena prelazi 63 hiljade dolara kako se lansira američki Bitcoin ETF

Lansiranje ETF-a izaziva šestomesečne BTC-ove vrhunce
Podaci sa Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazali su da je BTC/USD dostigao najviši nivo od 16. aprila pošto je ETF ProShares Bitcoin Strategi počeo trgovati pod oznakom BITO na njujorškoj berzi.

BITO se otvorio na nešto manje od 40 dolara, brzo dostigavši lokalne rejtinge od 42,09 dolara u otkrivanju cena pre nego što se konsolidovao.

Snaga lansiranja poslužila je za ublažavanje strahova da će tržište, suprotno tome, pasti u SAD otvoreno u onome što bi predstavljalo klasičan događaj „kupi glasine, prodaj vesti“.

U vreme pisanja ovog članka nestabilnost je još uvek bila rasprostranjena, a komentatori su čekali da vide šta će na kraju biti od prvih nekoliko sati ETF -a.

Odgovarajući na zasebne kritike prva dva ETF -a koja su pokrenuta, oba zasnovana na bitcoin bitensu, Dan rasta Helda Kraken je u međuvremenu tvrdio da su isti strahovi okružili i lansiranje tih fjučersa krajem 2017. Na kraju, oni su bili neosnovani.

Nijanse sive formalno “počinju” konverzijom GBTC ETF -a o
U daljim vestima o ETF -u, institucionalni investicioni gigant Graiscale potvrdio je u utorak da se prijavio za pretvaranje svog vodećeg proizvoda Bitcoin u ETF.

Povezano: „Svi medvedi će umreti“ – Bitcoin metrika se sprema da okrene zelenu boju prvi put za 6 meseci

Bitcoin Trust u sivim tonovima, koji je trgovao pod oznakom GBTC, trgovao bi pod novim tiketom BTC, u slučaju da bude odobren.

“S ovog mjesta na kojem sjedimo, nikada nismo vidjeli veću zrelost u ekosistemu digitalnih sredstava i uvjereni smo da je ovo sljedeći korak na putu životnog ciklusa GBTC -a”, rekao je izvršni direktor Michael Sonnenshein u video komentarima.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button