bankarstvo

ShapeShift se nada da će stvoriti „najređe i istorijske“ NFT -ove sa sagorevanjem zaliha trgovačkih kartica od 80%

Prema razmjeni, planira se zadržati 16 karata iz igre Spells of Genesis zasnovane na blockchain-u za prodaju prije 2022. godine, a preostalih 16 dati svom DAO-u.

Razmena kriptovaluta ShapeShift bez kastodija spalio je stotine tematskih kolekcionarskih „kartica“ iz mobilne igre zasnovane na blockchainu Spells of Genesis. Tim je rekao da će preostale kartice koje poseduje biti stavljene pod kontrolu njene nove decentralizovane autonomne organizacije, ili DAO, i otključavaće se u ograničenim tranšama u naredne dve godine.

Prema podacima sa lanca, stranke, uključujući ShapeShift, spalile su najmanje 817 digitalnih kartica pod nazivom „ShapeShift the Vanderer“-prvobitno kovane u junu 2015. Ova vest usledila je nakon najave od 12. oktobra da je razmena nameravala da uništi 649 kartica one u opticaju „među najređim postojećim karticama [Spells of Genesis] i među najstarijim postojećim NFT -ovima“. Čini se da su druge stranke takođe spalile dodatnih 168 kartica u nekom trenutku u prošlosti, ostavljajući manje od 200 kartica za distribuciju na lancu.

„Ovo su neki od najranijih NFT-a (oko 2015.) koje je iskopao Spells of Genesis i dao ShapeShift-u kao deo našeg partnerstva koje podržava njihov rani razvoj igara zasnovanih na blockchain-u“, rekao je ShapeShift:

“Ovo bi na kraju moglo biti jedno od najređih i najistorinijih NFT -ova ikada.”
Čini se da sada postoji samo 183 izdanja sredstva, takođe poznatog kao SHAPESHIFTCD, u opticaju. Vjeruje se da se za mnoge od njih ne može izgubiti, a stvarni broj preostalih kartica nije poznat.

Prema razmeni, planira se premeštanje 32 kartice iz bloka „Counterparti“ u blok lanac Ethereum pomoću mosta Emblem Vault-usluge koja omogućava korisnicima kriptovaluta da omotaju žetone Counterparti kao sredstva ERC-721 i trguju njima koristeći poligon i Ethereum preko platformi kao što je OpenSea.

ShapeShift je izjavio da će zadržati 16 karata za prodaju pre 2022. godine, pre nego što konačnih 16 dodeli u svoju DAO riznicu. DAO će otključavati ove preostale kartice u fazama u naredne dve godine, iako će vlasnici tokena FOKS morati da glasaju o tome da li će prodati NFT ili HODL.

„Bez obzira na to da li DAO prodaje te NFT -ove za ETH, drži ih dugoročno, ili neku njihovu kombinaciju, oni će postati dragocena i važna imovina u ShapeShift DAO riznici“, navodi se na berzi. “Postoji izvesna šansa da NFT-i na kraju ne postanu vredni i postanu nekorisna imovina, ali čak i u tom slučaju DAO-u nije naneta nikakva šteta.”

Povezano: Priče iz 2050. godine: Pogled u svet izgrađen na NFT -ovima

Čini se da je ovaj potez pokušaj da se dodatno zainteresuje za kripto kolekcionarske kartice, koje su prethodile CriptoPunks -u i svim drugim velikim NFT ponudama. Shaban Shaame, pionir blockchaina i izvršni direktor softverske kompanije EverdreamSoft, nedavno je rekao Cointelegraph -u da se karte Spells of Genesis „nije naročito lako nabaviti“, s obzirom na njihovu lokaciju na blockchainu Counterparti. Međutim, most Emblem Vault je korisnicima pružio način da trguju žetonima na Ethereumu, što je dovelo do novog ludila u trgovačkim aktivnostima za nekad već zaboravljena sredstva.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button