bankarstvo

ProShares prati Valkirie u odobrenju za objavljivanje Bitcoin Strategi ETF -a

Komisija za hartije od vrednosti Sjedinjenih Država prihvatila je zahtev za registraciju ProShares -ove Bitcoin Strategi ETF, s tim da će akcije biti uvrštene na Arca njujorške berze.

Prema obaveštenju SEC-a od 15. oktobra, agencija je prihvatila registraciju hartija od vrednosti iz ProShares Trust-ovog Bitcoin (BTC) fonda kojim se trguje na berzi, a koji nudi izloženost kripto imovini uz terminske ugovore. Pored toga, ProShares je podneo post-efektivni prospekt za izmene i dopune, u kojem se navodi da bi njegov ETF mogao biti pokrenut već 18. oktobra.

Imovina će biti popisana na NISE Arca, ako SEC zvanično odobri prijavu. Bloombergov analitičar James Seiffart izvestio je da će ProShares Bitcoin Strategi ETF biti naveden sa simbolom BITO sa 95 baznih poena.

Vezano: Nasdak lista nagoveštava da bi SEC uskoro mogao odobriti aplikaciju ETF iz Valkirije

Potencijalna lista ProShares dolazi nakon što se kompanija u avgustu prijavila da povuče svoju prijavu za Ether (ETH) ETF kod SEC -a. U to vreme, ProShares je rekao da nije prodao nijednu hartiju od vrednosti povezanu sa potencijalnom ponudom.

Ova priča se razvija i može se ažurirati.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button