bankarstvo

Ulagači u bitkoine se „više ne plaše“ – Pogledajte sledeći nivo cena BTC -a

Trgovac gleda na najnižu cenu cene od 45.000 dolara po BTC -u
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro -a i TradingViev -a pratili su jezivo smirenje na BTC/USD nakon što je 1. oktobra u iznenadnoj nestabilnosti na gore došlo 3.000 dolara dodatih za sat vremena.

Klasični „kratki pritisak“ nije zabeležio značajniji pomak tokom vikenda, pri čemu je Bitcoin sačuvao nivo iznad zatvaranja avgusta.

Za saradnika Cointelegraph -a Michaela van de Poppea sada je bilo pitanje kakav bi period konsolidacije mogao da potraje u narednim danima.

„Ako uopšte želimo da preduzmemo neke korektivne poteze, mislim da ne želite da se to dogodi toliko daleko“, upozorio je on u ažuriranju IouTube -a 1. oktobra.

“Mislim da je najdublje što želite da vidite da ovaj nivo iznosi oko 45.000 dolara.”
Van de Poppe je ipak dodao da se više zalaže za bikovski nastavak kao zaključak kratkoročnog kretanja cena, a ne za dublji pad prema nivoima od ranije ove nedelje.

Pogled na nivoe kupovine i prodaje na glavnoj berzi Binance u međuvremenu otkriva postojani otpor koji počinje od 48.000 dolara.

„Izuzetni strah prethodi finansijskim mogućnostima“
Podjednako optimističan bio je trgovac i analitičar Rekt Capital, koji je primetio da je BTC/USD već četiri meseca štampao više niske vrednosti, što je sve pokazalo snažnu podršku kupaca uprkos tome što je cena svaki put rasla.

Pozivajući se na merilo raspoloženja Cripto Fear & Greed Indek, primetio je da je generalno strah ponovo napustio tržište zahvaljujući akciji cena od 1. oktobra.

“Nakon fantastičnog proboja BTC -a juče … Investitori se više ne plaše Bitcoina”, rezimirao je on.

“Izuzetni strah prethodi finansijskim mogućnostima.”
Indeks straha i pohlepe klonuo je u svojoj zoni „ekstremnog straha“ tek 30. septembra, a njegov rezultat je porastao sa 20/100 na sadašnji nivo od 54/100, opisan kao „neutralno“ raspoloženje.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button