bankarstvo

Bitcoin se vraća na imovinu od 1 TT, dok cena BTC -a raste na 55.000 USD

Bitcoin u potpunosti poništava rutinu rudarstva u Kini
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro i TradingViev pokazuju da je BTC/USD skočio na 55.500 dolara 6. oktobra.

Nivo prevazilazi prethodnu liniju u pesku za bikove na 53.000 dolara, što je Bitcoin dostigao, a zatim preokrenuo u blizini tokom svog prethodnog rasta početkom septembra.

Međutim, usred različitih poziva na postizanje 57.000 dolara u kratkom roku, terminska tržišta su se kretala u korak sa agresivnom nestabilnošću.

Bitkuin fjučersi grupe CME Group, koji su ranije trgovali sa punih 400 dolara iznad spot cene, bili su pretekli tokom naglog izbijanja.

Time je BTC/USD u potpunosti uklonio svaki trag onoga što je kineska zabrana rudarstva postigla u maju i ponovo postala klasa imovine vredna trilijun dolara.

Nema gubitka vere
Oduševljenje među učesnicima na tržištu, sa dugoročnim projekcijama cena BTC-a, bilo je nemoguće izbeći.

Povezano: Bitcoin nadmašuje akcije, robe postaju najbolje sredstvo 2021

„Iskreno, mislim da ćemo nastaviti da vidimo snagu u bitkoinu“, rekao je saradnik Cointelegraph -a Michael van de Poppe.

„USDT parovi će biti u redu na altcoinima, ali možda ćemo imati 6-8 nedelja nekih korekcija na $ BTC parovima, pre nego što počne nova zabava. Decembar/januar je često najbolji period za kupovinu oltara. “
Kako je Cointelegraph izvestio, u novembru bi moglo doći do daljeg oporavka za BTC/USD ako par ovog meseca ponovo testira istorijske maksimume.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button