bankarstvo

ShapeShift open-source svoj nadolazeći kod platforme verzije 2

Kompanija koju vodi Erik Voorhees čini korake ka potpunoj decentralizaciji korporativne strukture. U julu, ShapeShift je najavio najveći airdrop u istoriji kao deo svog obećanja o decentralizaciji.

Kao deo svojih tekućih napora za decentralizaciju, razmena kriptovaluta ShapeShift koja nije starateljstvo objavila je u četvrtak da je otvorila kod svoje nadolazeće verzije dve platforme, dajući programerima priliku da doprinesu procesu iteracije.

ShapeShift -ovo spremište kodova v2 sada je dostupno na Github -u, što programerima olakšava preuzimanje priloga na lokalne diskove. „Ovo je veliki korak u našim stalnim naporima da otvorimo izvor i uključimo zajednicu u ponavljanje prvog sveobuhvatnog, višelančanog interfejsa izgrađenog u zajednici“, rekao je Josh Foreman, vodeći inženjerski radni tok za ShapeShift DAO.

Kompanija je takođe objavila da programeri otvorenog koda mogu da prisustvuju dvonedeljnim pozivima zajednice koji se održavaju na ShapeShift-ovom Discord kanalu. Sastanci će sadržati demonstracije i diskusije vezane za različite teme o inženjeringu proizvoda.

ShapeShift je u procesu raspada svoje korporativne strukture i potpune decentralizacije svog poslovanja kao deo obećanja za stvaranje otvorene, nepromenljive organizacije. Kao deo tog procesa, kompanija je objavila planove da emituje 340 miliona svojih izvornih FOKS tokena. Preko 1 milion korisnika ispunjava uslove za airdrop.

Decentralizacija je bila pokretačka snaga blockchain revolucije otkad je Bitcoin (BTC) pseudonimni tvorac Satoshi Nakamoto predložio decentralizovan pristup transakcijama. Neki od najvatrenijih zagovornika Bitcoina – zajednica ih je nazvala „Bitcoin maksimalisti“ – tvrde da nijedna druga kriptovaluta nije postigla nivo decentralizacije blizu onog BTC -a.

Povezano: Erik Voorhees nabacuje „odvratno“ ponašanje Bitcoin maksisa: „Ne zajednica iz koje dolazim“

Iako nije za svaki projekat zasnovan na kriptovalutama potrebna decentralizovana vrednost da bi se usvojilo usvajanje, decentralizacija se posmatra kao rešenje za mnoge opasnosti centralizovanih sistema. Decentralizacija se stoga posmatra i kao filozofski pristup i kao tehničko rešenje.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button