bankarstvo

Bitcoin u redu za „fenomenalno“ nedeljno zatvaranje ako cena BTC -a drži 49.000 dolara

Svi pogledi na 49.300 dolara na nedeljnom grafikonu
Podaci iz Cointelegraph Markets Pro -a i TradingViev -a pokazali su da se BTC/USD hladi na višim nivoima nakon što je u petak kasno prešao marku od 49.000 dolara.

Krajem radne nedelje došlo je do pozitivne reakcije na komentare predsednika Fed -a Jeromea Povella o smanjenju kupovine imovine, kao i na primedbe na inflaciju.

Kako je Cointelegraph izvestio, akcije su skočile do istorijskih maksimuma, dok je američki dolar oslabio-Bitcoin je iskoristio priliku i dodao manje od 1.500 dolara za manje od sat vremena.

Govoreći o novom “bikovskom impulsu” koji je usledio na kripto tržištima, raspoloženje za vikend nije bilo daleko od medveđeg.

“Ako BTC ostane u stanju da ostane iznad nivoa od $ 49000 do kraja nedelje … To bi se postavilo za fenomenalno nedeljno zatvaranje”, rezimirao je trgovac i analitičar Rekt Capital.

To nedeljno zatvaranje imalo je solidne šanse da pobedi poslednje u vreme pisanja, sa 49.300 dolara na nivou koji je dostigao višemesečni maksimum.

To bi takođe vratilo Bitcoin u sićušni dvomesečni prozor u kome se ranije ove godine zatvorio iznad 49.000 dolara na nedeljnom grafikonu.

“Trebalo bi biti prilično očigledno kuda Bitcoin ide”, dodao je popularni Tvitter nalog Rian Cantering Clark.

Pogled na nivoe kupovine i prodaje na glavnoj berzi Binance tog dana je u međuvremenu otkrio da linija podrške polako raste na oko 48.800 dolara, formirajući blisko suprotstavljanje sa prodavcima nešto ispod 50.000 dolara.

Cardano se vraća u akciju dok se altcoins budi
Altcoini su u međuvremenu uglavnom imali koristi od obnove snage u Bitcoin -u.

Povezano: Analiza cena 8/27: BTC, ETH, ADA, BNB, KSRP, DOGE, DOT, SOL, UNI, LUNA

Sa izuzetkom ravnog Binance Coin-a (BNB), prvih deset kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji ostvarilo je solidne 24-časovne dobitke.

Bikovi iz Cardana (ADA) su napredovali, ADA/USD se popeo skoro 10% na 2,85 USD i nadoknadio veliki deo nedavno izgubljenih pozicija nakon što je dostigao vrhunce svih vremena. Solana (SOL) je nastavila da raste nakon što je dostigla rekord.

Eter (ETH) je iznosio 3.240 dolara, povećavši se za skromnijih 4%, a i dalje za 1,5% u odnosu na isto vreme prošle nedelje.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button