bankarstvo

Lutrija bez gubitka Pooltogeder puca 50 miliona depozita nakon token airdropa

Izgleda da su lutrije bez gubitaka dobro prišle tržištu. Samo nekoliko dana nakon ekrana njihovog upravljačkog tokena, POOL, samozvana „igra štednje“ PoolTogether probila je 50 miliona dolara u ukupnoj vrednosti zaključanoj sa lakoćom, trenutno sedištem iznad 51 miliona dolara raspoređenih između DAI, USDC, UNI i COMP lutrije bazeni.

PoolTogether prikladno ‘udružuje’ korisnička sredstva i deponuje ih u decentralizovane protokole finansijske štednje, koristeći kamate kao nagrade za slučajno odabrane pobednike i vraćajući početna sredstva kupcima – stvarajući tako lutriju bez gubitaka. Iako je projekat stao ispod 10 miliona dolara ukupne vrednosti zaključan mesecima, rast je eksplozivan još od pojave aerodroma POOL upravljanja 17. februara. Prema tvitu iz tima, pre jedan dan projekat je imao 34 miliona dolara u TVL-u – od porastao za 33%.

Osnivač PoolTogether Leighton Cusack ukazuje na model distribucije POOL-a kao delimičnog objašnjenja za rast protokola. „Kao deo početne decentralizacije, dodeljeno je 5% ukupne ponude POOL-a (500.000 tokena) koji će se automatski distribuirati svim deponentima nagradnog fonda bez gubitaka u narednih 14 nedelja“, rekao je on u intervjuu za Cointelegraph. Program distribucije, koji je konceptualno sličan rudarstvu likvidnosti, deo je većih napora da se „žeton dobije u ruke korisnika“.

Cusack kaže da je od 1,5 miliona tokena emitovanih 17., (15% ukupne ponude), potraženo 600.000. Drugi razlog za rast je potpuno organski, međutim: što je više štediša, to je privlačniji nagradni fond. „Nagrade su PUNO veće nego što su ikad bile. Trenutno je protokol na putu da u narednih 7 dana osvoji preko 60 000 dolara nagrada. Dakle, veće nagrade privlače više ljudi da polože novac “, rekao je. Sledeći korak za protokol biće nadogradnja na obećavajući rast.

Cusack kaže da su integracija sa više protokola uštede i prelazak na sloj 2 u pokušaju da se sakriju rastuće cene benzina za Ethereum prioriteti, ali na kraju su te odluke sada van njegovih ruku. „Budući da je protokol sada decentralizovan, na članovima zajednice zaista zavisi da vode taj proces. Oko protokola već postoji jaka zajednica i ako neko želi da se uključi, samo uskočite u razdor. “

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button