Bitcoin

Žašto je Bitcoin pao ispod 33 hiljade dolara ?

Pogled na premiju BTC cene Coinbase Pro sugeriše da je prodaja u toku u četvrtak, jer Bitcoin pada 7% za 24 sata.

Bitcoin (BTC) je 21. januara prvi put u više od nedelju dana kliznuo ispod 33.000 dolara, dok se pritisak prodaje okupljao da bi se cena smanjila.

Coinbase Premium naglo pada Podaci sa Cointelegraph Markets i TradingViev pokazali su da BTC / USD nastavlja pad u četvrtak, padajući 7% na dan i ne uspevajući da odbije podršku od 33.000 USD.

Najnoviji potez koji donosi Bitcoin za 13% u odnosu na najvišu vrednost od utorka, usledio je usred povećane prodaje u Coinbase Pro, profesionalnoj trgovinskoj podružnici američke berze kriptovaluta Coinbase.

Kao što je Cointelegraph izvestio, glavni skokovi obima na Coinbase Pro pratili su nestabilnost cena poslednjih nedelja. Ovoga puta je to bio pad u takozvanom „Coinbase Premium“ koji je nagovestio da je prodaja u toku – razlika u ceni između para BTC / USD na mestu događaja i ostalih iznenada se smanjila.

“Čini se da su prodavci u USD BTC dospeli iz #Coinbase. Indeks Coinbase Premium negativna je vrednost od pre sat vremena”, rezimirao je Ki Ioung Ju, izvršni direktor analitičkog izvora CriptoKuant na mreži, prenoseći prateću tabelu. Kitovi u Coinbase možda žele da $ BTC padne zbog konsolidacije. “

Dan ranije, Ki je istakao odgovarajuće povećanje depozita na berzama kitova, ukazujući na potencijalnu želju za trgovinom ili prodajom BTC-a po cenama na ili ispod srednjeg nivoa svog trgovačkog koridora između 30.000 i 40.000 američkih dolara. Bitka kod Bitcoin kitova Još jedan trend otkako je Bitcoin počeo da se uspinje na nove vrhunce svih vremena bio je prenos bogatstva sa malih investitora na kitove, koji su otkupljivali zalihe tokom svakog povlačenja cena.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button