bankarstvo

Cena bitkoina skoči na 27,7 hiljada dolara kako bi popunila gigantski jaz u fjučersu u najvećem padu od 20 hiljada dolara

Bitcoin (BTC) je 4. januara izgubio podršku u iznosu od 30.000 dolara, jer su vrhunac svih vremena ustupio mesto brzom povlačenju u iznosu od hiljade dolara. Cena BTC-a pada 4.000 USD za 60 minuta Podaci tržišta Cointelegraph Markets, Coin360 i TradingViev pokazali su da BTC / USD u ponedeljak pada samo 12 sati za više od 12%.

Povlačenje je ubrzalo tempo nakon uznemirenog ponašanja tokom noći u nedelju, sa rastom altkoina kako bi zauzeo sve veći deo dominacije tržišne kapitalizacije Bitcoina. U vreme štampe, usled velike volatilnosti, najniži nivo usredsredio se na 27.700 dolara usred odskoka na blizu 30.000 dolara.

„Upravo smo se probudili za najveći BTC pad koji smo imali od probijanja 20k“, rezimirao je voditelj podcasta Venture Coinist-a Luke Martin. “Dolje za 20% od vrhunca …. moj mozak nije navikao da 28k padne za 20%.”

CME praznina primećuje malo verovatno trenutno popunjavanje Oni su Bitcoin uskladili sa kratkoročnim predviđanjima analitičara Cointelegraph Markets Michaela van de Poppea, koji je identifikovao donju granicu za Bitcoin u svom najnovijem IouTube video ažuriranju.

„Ako želimo da vidimo neke zone podrške na Bitcoin-u i očekujemo odakle ćemo se preseliti, prvo područje je oko 29.600 USD, drugo područje oko 27.600 USD“, rekao je neposredno pre nego što su veliki gubici rekli da se zadržavaju.

Kako je izvestio Cointelegraph, statističar Villi Voo nije bio ogorčen zbog značajnog povlačenja u nedelju, tvrdeći da bi samo nakaza mogla dovesti BTC / USD do 24.000 dolara – mesto „praznine“ na fjučers tržištu Bitcoin-a koje je ostalo od decembra.

27.700 dolara u međuvremenu popunjava prazninu stvorenu na CME Bitcoin fjučers tržištima tokom vikenda, što je klasičan potez koji je izostao iz prethodnih nedelja.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button