Bitcoin

Kripto berza obećava da će se boriti protiv najvećeg izazova u industriji

Kripto industrija je dosta napredovala poslednjih godina – i sada su digitalne valute lako dostupne većini potrošača širom sveta. Ali jedna razmena tvrdi da postoji mnogo veći problem koji treba rešiti: edukacija svakodnevnih potrošača o tome kako im ta imovina može koristiti. Blocktrade kaže da planira da eksponencijalno proširi svoju bazu korisnika 2021. godine i radi na stvaranju napredne platforme koja je jednostavna za upotrebu i funkcionalna.

Podloga za ovu strategiju je bogatstvo obrazovnih resursa koji će pridošlicama pomoći da nauče sve što treba da znaju o tržištima, ključnim igračima i pravilima. Bernhard Blaha, preduzetnik koji je prethodno pokrenuo fantastičnu platformu za igre na sreću Herosphere, zasnovanu na blockchain-u, pridružio se Blocktradeu kao izvršni direktor – i ima ambiciozne planove da svima omogući pristup kripto tržištima u narednim godinama. Kompanija kaže da baca svetlo na kriptovalute – što se često smatra temom koju je javnost teško shvatiti zbog svoje tehničke prirode – proizvodeći jednostavne karakteristike koje je lako pratiti i podstičući svoju zajednicu da prenosi svoje znanje.

To uključuje pružanje jasnog razumevanja šta su različiti tokeni ili novčići, za šta se oni zalažu i osnaživanje potrošača veštinama koje su im potrebne da prave poštene i održive procene za sebe. Odavde se ovo znanje može koristiti za donošenje informisanih odluka, što rezultira oštrim upravljanjem portfeljem. Blaha je rekao za Cointelegraph: „To je sjajna prilika za mene kao izvršnog direktora Blocktrade-a da zakoračim u vreme kada smo ponovo usred bikovog tržišta.

Digitalna imovina će dominirati budućnošću finansijskih usluga i životom uopšte, a ja ću se pobrinuti da Blocktrade bude poštovan i uspešan igrač na međunarodnom tržištu. “ Tržište koje sazreva Blocktrade, koji će uskoro prikupiti dodatna sredstva putem ponude hartija od vrednosti, kaže da je sada legalno dovršio prelazak u novu jurisdikciju i da će nastaviti s radom pod novom zastavom u prvom kvartalu 2021. godine.

Alati korišćeni za ovu ponudu vide se kao pregled širokog paketa usluga koji će biti dostupni drugima, čineći Blocktrade pokretačem za celo tržište. „Važno nam je da promenimo perspektivu i procenimo svoje razumevanje kako korisnici žele da koriste razmene“, rekao je Blaha. Blocktrade će ispuniti želje svojih korisnika tako što će razviti puni ekosistem koji se sastoji od različitih usluga, a centrala će biti centralno čvorište. Prioriteti platforme uključuju obrazovanje, donošenje različitih usluga na jednom mestu i inovacije na postojećim sistemima.

Opsežna mapa puta razmene za budućnost dolazi kada kripto tržište dostigne novi nivo zrelosti, s obzirom da Bitcoin privlači novootkrivenu potražnju od institucija. Interes među maloprodajnim investitorima je takođe porastao, a digitalna imovina je u poslednje vreme sve više pokrivena u glavnim medijima.

Međutim, Blocktrade kaže da većina ljudi ne učestvuje na finansijskim tržištima, uključujući kripto prostor, jer im nedostaje neophodno znanje za ulaganje u poverenje. Razmena citira istraživanje koje pokazuje da samo 15,2% odraslih u Nemačkoj trenutno ima izloženost akcijama ili akcijskim fondovima – slika koja se replicira na međunarodnom nivou.

Blaha kaže da je ovo tema koja ga strastveno oseća. 2018. godine suosnovao je Austrijsko udruženje za digitalnu imovinu, čiji je cilj da podrži kripto pokretanje i pruži jasne informacije široj javnosti i poslovnoj zajednici.

„Moć zajednice“ Blocktrade-ova platforma je dostupna na vebu, kao i putem Google Plai-a i Apple-ove App Store. Na svojoj veb stranici berza sebe opisuje kao „otvoreno tržište imovine za sve“ – i podstiče moć zajednice i poverenja. Sa fokusom na pozicioniranje sebe kao tržište digitalne imovine, a ne kao čistu kripto razmenu, karakteristike i interfejs Blocktradea biće prepravljeni i ponovo pokrenuti sa fokusom na upotrebljivosti u narednoj godini.

Blocktrade će biti jedna od prvih berzi digitalne imovine koja je integrisala sopstveni postupak masovnog finansiranja za prikupljanje sredstava za nove projekte – i ponudila bezbednosne ponude ili ponude sigurnosnih tokena sa partnerima za licenciranje. Na ovaj način, čitav proces digitalizacije imovine, uključujući otvaranje na sekundarnom tržištu, odvijaće se na jednoj platformi. S obzirom da će digitalna imovina imati značajniju ulogu u globalnoj ekonomiji tokom 2020-ih, Blocktrade kaže da se pozicionira kao budućnost finansija.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button