bankarstvo

KSRP je danas porastao za 20%

Ripple-ov KSRP raste u ceni, ali razlozi nisu u potpunosti jasni. Između 11:00 i 15:00 UTC danas, KSRP je stekao približno 20% vrednosti, na osnovu podataka sa TradingViev.com. Imovina se od petka povećala za oko 83%, a od srede je porasla za oko 98%.

KSRP-ovom rastu cena naizgled nedostaje bilo kakav specifičan katalizator vezan za vesti. Pojavile su se informacije u vezi sa uključivanjem Banke Amerike u Ripple-ovu mrežu za plaćanja RippleNet, na osnovu kratkog izveštaja medija Ripple Nevs.

Međutim, gledajući Vaiback Machine – platformu koja omogućava korisnicima da pregledaju istorijske snimke veb lokacija – čini se da je BoA član od najmanje marta 2019. Što se tiče drugih razloga za pumpu cena, akcija bi mogla biti jednostavno rezultat „BTC-ovog profita koji se rotira u visine“, rekao je Josh Olszevicz, poznat kao CarpeNoctom na Tvitteru, za Cointelegraph. Kada se Bitcoin konsoliduje, altcoin ponekad raste u ceni. Obrnuto se takođe može dogoditi kada Bitcoin pumpa i krade predstavu. „KSRP je takođe imao tehničku proboj“, rekao je Olszevicz, misleći na formaciju na grafikonu cena imovine koja se naziva inverzni obrazac glava i ramena. Olszevicz je nagovestio potez u petak, objavivši bikovski grafikon, pominjući ciljnu cenu od 0,50 dolara.

“Vjerovatno najviše bikovski izgledalo zadnjih godina”, rekao je u tvitu od petka. Bitcoin (BTC), vodeća imovina kripto kompanije, izuzetno je poskupeo tokom poslednjih nekoliko nedelja, kucajući na vrata svoje svetske cene visoke iz 2017. godine, blizu 20.000 dolara. Neki altcoini su sledili bitkoinovo vođstvo, iako je KSRP ostao relativno tih dok njegov nedavni val nije počeo prošle nedelje. Možda najpoznatiji KSRP-ov dotadašnji nastup dogodio se u januaru 2018. godine, kada je imovina probila 3 ​​dolara po novčiću.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button