bankarstvo

Bitcoin Cash postiže rekordno niske vrednosti

Borbeni spin-off Bitcoin-a pokazuje male znakove života pre nego što je tvrda viljuška Bitcoin znatno nadmašio svoje performanse.

Trgovci Altcoin-om i dalje osećaju bol kako Bitcoin (BTC) dobija, dok Bitcoin Cash (BCH) postiže nove najniže vrednosti. Podaci tržišta Cointelegraph i drugih izvora pokazuju da od 10. novembra BCH vredi manje u BTC-u nego ikad pre.

Bitcoin Cash pada na nove BTC najniže nivoe U vreme štampe, BCH / BTC su trgovali na 0,017 BTC, udobno pobedivši svoj prethodni rekord najniži nivo od 0,0245 BTC zabeležen u decembru 2018.

Hard fork Bitcoin ove godine nije primetio malo pažnje, jer su se investitori fokusirali na Bitcoin, a zatim i fenomen decentralizovanih finansija (DeFi). Najava još jednog tvrdog viljuškara mreže Bitcoin Cash, zakazanog za 15. novembar, malo je pomogla da se povećaju izgledi novčića, pokazuju podaci.

U USD, Bitcoin Cash je proveo poslednja tri meseca fluktuirajući u hodniku između 230 i 280 USD, dok je sam Bitcoin povećan za trećinu.

Nije iznenađujuće što su zagovornici Bitcoin-a slabo pogledali na predstojeći hard fork, nešto što je pokrenulo poznatu prepirku između preduzeća koja su odlučila da podrže ili odbiju nastale nove kovanice.

„Nadamo se da će se ova predizborna drama razjasniti pre sledeće zakazane shitcoin drame: T minus 10 dana do sledećeg preloma gotovine!“ Suosnivač CasaHODL Jameson Lopp rezimirao je na Tvitteru prošle nedelje kada je hard fork potvrđen.

Litecoin vidi najniži ikad nedeljni zatvor Za Litecoin (LTC) podaci o cenama pokazuju sličnu priču. LTC / USD se trgovao po ceni od 0,0038 BTC 10. novembra, sve bliže postojećem dnu od 0,003 BTC od marta 2017. godine. Na nedeljnom grafikonu, par je odštampao svoj najniži zaključak u istoriji ovog meseca.

Konstatujući nedostatak performansi i Litecoin-a i Bitcoin Cash-a od kada je PaiPal potvrdio da će podržavati obe imovine zajedno sa Bitcoin-om od 2021. godine, jedan popularni Tvitter nalog sumirao je raspoloženje među onima koji favorizuju BTC.

„Mislimo da je to loša poslovna odluka, a takođe moralno i etički bankrot za @PaiPal da dozvoli maloprodajnim kupcima da kupe BCH i LTC“, pisalo je 5. novembra.

„Mnogi maloprodajni investitori prevariće se obmanjujućim primerkom kao dole u ​​kupovini imovine koja je potpuno bezvredna. Nije u redu.”

Iako neki trgovci nastavljaju da prognoziraju povratak „alt sezone“ sledeće godine, izgledi ostaju sumorni u bliskoj budućnosti, pošto je dominacija Bitcoin-ove tržišne kapitalizacije dostigla 64%, što je najviše od juna.

https://www.woodworkingplansgeek.com/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button